Bilder från Graduation

Tänkte att jag kunde posta några fler bilder från graduation. Jag står längst till vänster på första raden.
Jag och Megan
Jag och Dina
Jag och Summer

Dianne och Jag

Amy och jag. Känner mig alltid så kort bredvid henne.

Lan och jag.
Mia och Jag
 
Inte världens bästa bilder, var sjukt varmt med alla människor runt omkring oss. När alla var färdiga med att fotograferas ihop osv åkte vi hem till Mia för tårta och fruktbord. Gott!
 
 
 
 
 

Sedan senast

Var visst ett bra tag sedan jag skrev något här. Ledsen för det men jag har haft väldigt många roligare saker för mig.  Med endast en vecka kvar i staterna (hjälp!) så tänkte jag sammanfatta lite snabbt vad som hänt sedan balen för nästan en månad sedan. 
 
 • Fått sommarlov Woho, känns dock inte som sommar överhuvudtaget. All snö är äntligen borta men gräset är brunt och vi har inga löv på träden.
 • Gått sista dagen i skolan i Onamia Sista dagen skulle vi egentligen få våra yearbooks, men eftersom vår skola slutar extra tidigt i år så var de försenade. Kommer få min yearbook hemskickad till Sverige senare istället. Som plåster på såren så fick vi i alla fall gratis autografblad så alla började springa runt och få sina signerade av olika personer. Hann tyvärr inte få mitt signerat av alla jag ville eftersom vi skulle börja med lekar. Sedan i Augusti har vi haft "OS-spel" mellan alla årskullar. Olika typer avv tävlingar. Var nu de sista tävlingarna som inkluderade Fotboll med en megaboll, föra över en lifesaver (en typ av godis med ett hål i mitten) med hjälp av tandpetare som man hade i munnen från person till person, blåsa av mjöl från ett mynt på en tallrik, en ballonglek mm. Vissa var jätteroliga och vissa var konstiga och svåra. I slutändan vann i alla fall vi seniors så vi fick gå hem med en medalj. Vanligtvis brukar de också ha en picknick sista dagen men eftersom det regnade fick den hållas inomhus. I gympasalen. 
 • Graduation Fick ha en amerikansk cap and gown, kände mig riktigt amerikansk. Fick tack vare att mitt efternamn är precis i mitten gå sist i första raden in och först ut. Glömde dock börja gå ut innan några började vinka bort mig... De gav mig också ett nytt mellannamn. Carole blev Carok. Fint! Sista gången jag fick se en hel del människor. Sorgligt. Har kollat igenom några av bilderna som togs men tyvärr så hade jag inte världens bästa kameraman (kvinna) så många av dem från cermonin är tyvärr ganska oanvändbara.
 • Idrottsbankett Skolan höll  en bankett för alla som var med i en skolsport under året. Klädde upp oss fint, fick god mat + chesecake, visades en film från alla sporter under året. På vårsporterna (Track och baseboll) filmade de bara planerna som var täckta med snö vilket har gjort att vi i princip inte haft några tävlingar eller matcher. Fick också priser. Jag fick ett för att jag var en senior och ett för att jag hade minst B i alla klasser under året.
 • Tracktävling Efter all snö så hade vi äntligen våran första tävling. Gick inte alls speciellt bra för mig, försökte hoppa längdhopp men kändes som om mitt knä inte höll för det. Sprang sedan 400 meter men det gick inte heller speciellt bra. Var kul att se hur det gick till i alla fall, och de andra tjejerna var väldigt duktiga så det är bra det i alla fall.
 • Fiesta Sista dagen på spanskan hade vi "fest". Gjorde en salsa med chips och åt, sedan hade vår lärare fixar en piñata så vi fick med förbundna ögon slå på den med ett baseballrack tills den gick sönder. Var full med godis och vi var bara 4 elever den dagen så det blev en hel del.
 • Varit på Mall of America 2 gånger Första gången var med Mia, Lan och Josi. Var en Söndag så affärerna stängde tidigt. Fick inte så mycket köpt. Andra gången gick jag själv eftersom jag tappade bort mina utbytesstudenter som jag gick med på Forever 21, men det var ganska skönt eftersom jag kunde gå exakt vart jag ville då. Köpte tyvärr massor av saker och fick en ny favoritaffär, Garage. Tror aldrig jag fått en sådan bra service i någon affär någonsin.
 • Varit på Festival of Nations 2 gånger Fick smaka på mat från hela världen, köpte Franskt och Svenskt godis. Kexchoklad är sjukt underskattat. Skaffade mig min första hennatatuering och lyckades lura min mamma och syster att den var riktig. Fick också se danser från olika länder i världen. Sverige hade en av de tråkigaste.
 • Varit på Zoo Ett väldigt litet zoo och tyckte så synd om djuren. De hade i princip inget utrymme och de utrymme de hade var tomt. Det fanns ingenting. Zebror och giraffer som var instängda i ett rum med vita väggar och rent golv med endast lite mat i ena hörnet.
 • Varit på Svenska institutet och Ikea Svensk mat och svenskt godis. Gott! Visade hur mycket godare svensk choklad är, bjöd dem på fläderdryck och påskmust (som tydligen smakar som någon alkoholdryck enligt dem?)
 • Träffat några av utbytesstudenterna som jag träffat under året för sista gången Sista mötet med människor från Ryssland, Marroco, Thailand, Tyskland, Norge, Mexiko och Kazakstan. Inte lika sorgligt att säga hej då till dem som till mina vänner i Onamia men det kändes ändå. Har i alla fall en sovplats i många olika länder och många platser att besöka!
 • Haft ett par snöstormas Tydligen fick vi mer snö i April än någon annan månad under året. Kul!
 • Njutit i 25 grader sol Bara 3 dagar efter sista snöstormen var det strålande väder och jag låg ute i bara shorts och linne i gräset och läste. Minnesota har bara 2 årstider.
 • Spelat Paintball Inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Försökte mest undvika att bli träffad och sköt överallt utan att egentligen veta vart jag siktade. Tror jag träffade en person i alla fall. Mitt lag vann nästan varje match så blev bara skjuten två gånger. Båda träffade på mitt vänstra knä med ca 10 cm mellanrum. Hur stor är den chansen liksom? Fick två små märken så hade tur, flera fick märken som inte ser helt olikt det HÄR (klicka för länk). 
 • Åkt Gokart Otroligt kul! Tror jag körde 6 race och varje race var ca 25 varv, så åkte en hel del. Tog det inte helt lugnt heller, körde vid ett tillfälle mot 5 "bra" killar och kom 2:a. Inte helt dåligt
 • Pratat Svenska En svensk tjej som var utbytesstudent för 2 år sedan i Onamia kom och hälsade på familjen hon bodde med i och med att Alex tog graduation. Fick snabbt byta om Engelska till Svenska och det kändes väldigt konstigt trots att jag Skypar en del med familjen i Sverige.
 • Sett "The Croods" Mysig och rolig Disney-film. Jessica tog mig och Josi när vi var lite uttråkade och det regnade. Helt klart sevärd.
 • Sagt hej då till många människor Det tråkigaste på listan. Är sjukt jobbigt, samtidigt är det otroligt svårt att ta in i hjärnan att man aldrig mer kommer se vissa av de här människorna.
 • Åkt fyrhjuling Såå kul. Kör runt på Donalds fält tills jag får träningsvärk i armarna, eller högerarmen i alla fall eftersom fyrhjulingen har en tendens till att svänga åt vänster.

Ungefär det som jag sysslat med. Är så otroligt sjukt att jag kommer sitta på ett flygplan på väg hem till Sverige om precis en vecka. Känner mig inte riktigt redo för det. Tiden går alldeles för fort och det är så jobbigt att säga hej då till alla mina vänner här borta. Vet ju inte om/när jag kommer se dem igen. Gör mig så otroligt ledsen. 
 
Idag åkte jag med Megan och Dina till St Cloud. Vi har planerat att träffas flera gånger under året, men sedan har det alltid kommit något i vägen så det här var första gången vi umgicks efter skolan. Vi åkte och åt på Taco Bell (min första gång, sjukt gott och önskar att jag kunde äta där fler gånger). Åkte sedan till en djuraffär för de skulle kolla på sköldpaddor, de planerar att köpa en. Fastnade istället med illrar (? ferrets på Engelska). Så otroligt udda djur egentligen. Megan lärde också en fågel att spela död. Fortsatte till CherryBerry för frozen yoghurt. Otroligt gott (behöver jag ens säga det?) och som vanligt tog jag alldeles för mycket. Bestämde oss för att i sista minuten gå och se "The great Gatsby" (trailer). Sjukt bra film som ni MÅSTE gå och se. Älskade miljön i filmen (New York på 1920-talet), färgerna och sättet filmen var filmad på var helt fantastiskt. Hade inga förväntningar överhuvudtaget på filmen först så den förvånade mig väldigt mycket. Kom hem för en stund sedan och var tyvärr tvungen att säga hej då till Megan och Dina för sista gången. Villintevillintevillinte.
 
Imorgon ska jag åka och bowla med Josi och Lan (utbytesstudent från Kina), sedan har vi tänkt hyra någon film. Blir förmodligen sista gången jag säger Hej då till Lan också eftersom han ska till Arizona på Söndag och kommer hem först dagen innan jag åker härifrån. 
 
Söndag är det Mors dag här i USA så i alla fall några av Donald och Phyllis barn (känns så konstigt att kalla dem för barn när de alla är mellan 30-50) kommer över hit. 

Nästa vecka är inte fullt planerad, men kommer bli fler avsked, kommer förmodligen bli en trip (resa?) till något ställe några timmar bort med värdfamiljen också. Måste också ta mig an den omöjliga uppgiften att packa också. Önska mig lycka till med det!
 
Hoppas att ni uppskattar uppdateringen. Kommer förhoppningsvis lägga upp fler bilder någon gång i framtiden, men jag kan inte lova något. 
 
Jag i min cap and gown. 

RSS 2.0