Sista basketen!

Basketbollssäsongen är nu över här borta. Lite tråkigt för jag tycker faktiskt att det var kul att kolla på matcherna, även om tjejerna kanske inte var så jättebra. Sista matchen förra fredagen med tjejerna slutade med ca 30-80. Killarna är dock snäppet bättre. Tror inte de förlorade en enda match.
Match mot Pine City. Svart-gul-vit är Onamia.
Slutresultatet, 74-47 till Onamia.
 
All sport har nu uppehåll i ca 1 månad, men sedan börjar Track & Field som jag också ska vara med i. Får se hur det går!

Bröllop i USA

För lite mer än en vecka sedan (16:e Februari) var jag på mitt första (och sista?) Amerikanska bröllop. Var lite annorlunda en svenskt men det hade jag förväntat mig. Var väldigt fint. Kände inte bröllopsparet men det var kul ändå. Blev mycket dans, och mat. 
Skrev en bröllopshälsning till brudparet.
Jessica som tog med oss på bröllopet
Otroligt god choklad med mint. Tog även med mig asken hem. Så söt! Fick också en fin kortlek.

Chokladfoundue. Så otroligt gooott! Hade nog föredragit Marabou dock

Lite av maten som serverades. Var buffé så man fick ta hur mycket man ville av allting (inklusive kakor och chokladfonduen). Var i himlen ett tag. 
Josi och jag på dansgolvet ihop med alla paren. Blev lite av fågeldansen, macarenadansen mm med olika hastigheter. Kul!
Josi blåser såpbubblor.
Och jag!
 
Hade en riktig bra kväll även om vi åkte hem ganska tidigt eftersom Jessica tydligen inte gillager att stanna på bröllop så länge. 
 
 
 

Peppad!

Åh är så sjukt peppad på att åka till Kalifornien! Väskrna är packade förutom vissa småsaker som jag behöver imorgon. Kommer gå i skolan imorgon som vanligt och när jag kommer hem blir det nästan direkt avfart mot en av Phyllis systrar som bor ganska nära flygplatsen. Ska spendera natten där och sedan kör hon eller hennes man mig till  flygplatsen på morgonen. Planet lyfter klockan 9 på Onsdag lokal tid och kommer landa i Los Angeles ca 4 timmar senare. 
 
Vet inte rikgtigt hur varmt det kommer bli, San Fransico kommer i alla fall vara kallare. Har kollat upp vädret fram tills på Lördag och det ser ut som det blir sol med moln och mellan 10-26 grader. Hoppas på så varmt som möjligt såklart (hoppas jag inte kommer ångra det uttalandet senare).
 
Jag för några dagar sedan i mina nya glasögon. Var nästan lika peppad då som jag är nu.
 
 
Har förresten gjort flera tidsinställda inlägg över veckan. (Kul att jag bloggar mer när jag är borta än hemma). I alla fall så måste ni kommentera på dem! Annars blir jag lite ledsen i ögat. Det var allt.

Tillbaka!

 
 
Hej på er!
 
Har nu fått tillbaka min dator för en avgift. Alla program och liknande var borta så har försökt få tillbaka några av dem under veckan. 
Har en del att skriva om som har hänt under de senaste veckorna, har bland annat varit på bio, bröllop, haft snowdays i skolan m.m.
Hade också filmat en film där jag visade upp, men funderar på att göra en ny eftersom den jag gjorde var så otroligt hackig och brusig. 
 
Hade tänkt åka till Minneapolis 
i helgen med andra utbytesstudenter för bland annat shopping på Mall of America, museum men det blev inställt pga en mindre snöstorm. Lite surt, men jag hade en ganska bra helg ändå.
 
På Onsdag åker jag till Kalifornien, så har tänkt fixa inlägg som kommer upp under veckan. Hoppas jag hinner det. 
 
Bilden är tagen i helgen när jag och Josi sov över hos Mia. Hon gjorde en sminking på oss, syns kanske inte så jättemycket på bilden, men det kändes ganska ovant.
 
Blev ganska kort, men har mer att skriva om så kolla in imorgon igen så ligger det förhoppningsvis något mer intressant uppe. 
 
Kram!

Fel pa datorn

Det har hänt nagot med min dator, kan inte starta upp den utan far bara upp en svart skärm med ett meddelande om att det är nagot jag maste fixa. Vet inte vad det är eller hur jag ska göra det men kommer i vilket fall som helst inte kunna blogga pa ett tag, lägga upp mina videos osv.
 
Ha det bra sa länge i alla fall!

Kram

6:e Februari

Händer inte sä jättemycket här på bloggen, men ärligt talat händer inte så jättemycket här borta heller just nu.
Förra veckan var jag sjuk och hemma från skolan 2 dagar, vilket resulterade i en del arbeta att ta igen när jag kom tillbaka till skolan. 
 
Lyftträningen går sådär, tjejerna som jag är med tar det hela väldigt oseriöst vilket gör att vilket leder till att halva lektionen går åt till att bestämma vad vi ska göra. Lite segt. 
I Senior Economy håller vi på med ett projekt som ska lämnas in på Fredag. 2 sidor med dubbelt radavstånd, har 3 lektioner på oss att göra klart det, blev nästan klar på första lektionen.
I Creative food ska vi äntligen börja laga mat/baka imorgon och på fredag. Vad vi ska göra var tydligen hemligt men tycker det ska bli roligare än teori i alla fall. De bakad blåbärsmuffins förra veckan men jag var som sagt sjuk då.
I matten har vi äntligen blivit klara med trigonomitri (ogilla) och ska äntligen börja med mer algebra. Stor lättnad!
I Engelskan håller vi på och läser Flyga Drake (varför är alla böcker vi läser här borta bättre än de  vi läser på svenskalektionerna i Sverige?).
Spanskan gör vi olika saker varje dag nästan. Jobbar inte efter någon bok här borta, utan i dag tex lyssnade vi på en låt och fick fylla i orden som saknades i texten som vi hade på ett papper. Sedan får vi översätta den. Dagens sång handlade om en kille som skrev en sång till sin före detta flickvän om hur han ville att alla dörrar till himlen skulle stängas för henne och annat roligt.
 
Fick smaka girlscout cookies idag av en lärare. Vet inte riktigt vad det var i kakan men den var riktigt god i alla fall!
 
Var på min första boys basketbollsmatch i fredags. De vann båda matcherna men jag mådde fortfarande ganska dåligt och ville helst åka hem.
 
Skulle egentligen på bio i måndags men det blev inte av eftersom en tjej inte hade råd/inte fick av sin mamma (hörde två olika versioner) så jag hoppas det blir av nu i helgen i stället.
 
Har inte så mycket roligare och skriva om och bilderna från matchen är fortfarande kvar i kameran. Ska försöka ta lite bilder på huset också. Annars får ni gärna kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt. 
 
Random fact: Staden som Lahn, den kinesiska utbytesstudenten bor i, I Kina har nästan lika många invånare som Sverige har totalt. Sjukt!

RSS 2.0