6:e Februari

Händer inte sä jättemycket här på bloggen, men ärligt talat händer inte så jättemycket här borta heller just nu.
Förra veckan var jag sjuk och hemma från skolan 2 dagar, vilket resulterade i en del arbeta att ta igen när jag kom tillbaka till skolan. 
 
Lyftträningen går sådär, tjejerna som jag är med tar det hela väldigt oseriöst vilket gör att vilket leder till att halva lektionen går åt till att bestämma vad vi ska göra. Lite segt. 
I Senior Economy håller vi på med ett projekt som ska lämnas in på Fredag. 2 sidor med dubbelt radavstånd, har 3 lektioner på oss att göra klart det, blev nästan klar på första lektionen.
I Creative food ska vi äntligen börja laga mat/baka imorgon och på fredag. Vad vi ska göra var tydligen hemligt men tycker det ska bli roligare än teori i alla fall. De bakad blåbärsmuffins förra veckan men jag var som sagt sjuk då.
I matten har vi äntligen blivit klara med trigonomitri (ogilla) och ska äntligen börja med mer algebra. Stor lättnad!
I Engelskan håller vi på och läser Flyga Drake (varför är alla böcker vi läser här borta bättre än de  vi läser på svenskalektionerna i Sverige?).
Spanskan gör vi olika saker varje dag nästan. Jobbar inte efter någon bok här borta, utan i dag tex lyssnade vi på en låt och fick fylla i orden som saknades i texten som vi hade på ett papper. Sedan får vi översätta den. Dagens sång handlade om en kille som skrev en sång till sin före detta flickvän om hur han ville att alla dörrar till himlen skulle stängas för henne och annat roligt.
 
Fick smaka girlscout cookies idag av en lärare. Vet inte riktigt vad det var i kakan men den var riktigt god i alla fall!
 
Var på min första boys basketbollsmatch i fredags. De vann båda matcherna men jag mådde fortfarande ganska dåligt och ville helst åka hem.
 
Skulle egentligen på bio i måndags men det blev inte av eftersom en tjej inte hade råd/inte fick av sin mamma (hörde två olika versioner) så jag hoppas det blir av nu i helgen i stället.
 
Har inte så mycket roligare och skriva om och bilderna från matchen är fortfarande kvar i kameran. Ska försöka ta lite bilder på huset också. Annars får ni gärna kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt. 
 
Random fact: Staden som Lahn, den kinesiska utbytesstudenten bor i, I Kina har nästan lika många invånare som Sverige har totalt. Sjukt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Som sagt, vill se ditt rum! :D

Men den där Flyga drake, var inte den ett av valen på engelskan/svenskan någon gång? Har för mig att du, jag och Matilda valde den andra boken medan Amilia läste båda och tyckte att Flyga drake var mycket bättre än den vi valt ;)

Svar: Det kommer snart :D
Tror inte att det var flyga drake, tror det var Holes men är inte helt säker. Den här boken är ganska hemsk så läraren har sagt att vi inte behöver läsa den om vi inte vill, men då måste vi läsa en annan sämre bok i stället... Men det är en helt okej bok trots att många klagar.
Jasmine Karlsson

2013-02-09 @ 11:51:52
URL: http://ritat.devote.se
Postat av: Pappa

Hejsan,har det värsta snöovädret även drabbat er läste på Aftonbladet att i en del delstater får man fängelse om man tar ut bilen i detta snökaos
Ha det// Pappa

Svar: Hej! Jaa det blev en hel del snö i söndags, men vi kunde ändå köra på vägarna i Måndags så det finns nog en hel del ställen som hade det mycket värre. Hörde dock i skolan att det som var ute och åkte såg många bilar i dikena.
Jasmine Karlsson

2013-02-09 @ 15:26:20
Postat av: Maria

Aha, jo så kanske det var... Tur det, kämpakämpa!

2013-02-20 @ 19:56:12
URL: http://ritat.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0