♦5

(Bara för att jag är sämst på att sätta rubriker)
Fick en kommentar och eftersom det inte fanns någon adress att svara på de tänkte jag ta upp den här på bloggen.
Svar: Först och främst kul att du läser! Jag vet inte vilken delstat jag kommer bo i, får förmodligen reda på det samtidigt som jag får reda på vilken familj jag hamnar i och när det blir får vi se. När jag får reda på det kommer jag självklart skriva om det här på bloggen så ni också får reda på det!

Vill också säga att det är kul när ni kommenterar, kanske inte så jätteviktigt nu, men bara så att ni förbereder er till när jag väl är i väg.
Imorgon åker jag som sagt iväg till Göteborg för avresemöte, vet egentligen inte så mycket om vad de ska säga men man får väl passa på att ställa frågor och så till dem också!
Källa
Karta över USA:s mest religösa stater VS minst religösa stater, då vet jag vart jag helst vill hamna!
Skämt åsido, blir nog lika glad när jag får placeringen oavsett var jag hamnar. Skulle också mycket hellre hamna i Missisippi än i Alaska.

♣ 5

Tänkte att lite uppdatering om vad som händer skulle vara bra.

- I Torsdags skickade jag in de sista papprerna till Explorius och de skickade i sin tur vidare dem till USA.
- Fick ett SLEP-test i mailen i Fredags så i Söndags satt jag med det, hörförståelsen var otroligt enkel, sedan blev det lite svårare med läsförståelsen.
- Tog min första spruta mot Hepatin B idag. (Hade en dröm inatt om att jättemånga berättade för mig att sprutan gjorde jätteont och att man blev sängliggande en vecka efter att man tagit den. Blev därför lite nervös men det gick jättebra) Fick också en ny tid om ca 1 månad.
- Ska till Göteborg på Lördag för avresemöte i 4,5 timme. Ska nog passa på att köpa en kamera när jag ändå är där eftersom jag tappade kameran i golvet i sömnen så objektivet gick sönder.

Blir också så himla glad för alla som får värdfamilj i Explorius facebookgrupp. Eftersom jag ansökte så sent så kommer det nog dröja ett tag innan jag får min värdfamilj så jag får glädja mig åt dem så länge!

Första inlägget

Hej!
Detta är alltså mitt första inlägg på min blogg som kommer att handla om mitt utbytesår i USA, där jag ska bo i en värdfamilj, gå på high school och leva ett vanligt amerikanskt liv.  

Finns väl inte så jättemycket att skriva än så länge, skickade in mina papper igår men ska komplettera med ett papper som jag får utav rektorn imorgon.

RSS 2.0